Tjekker din konto

Sådan kontrollerer du, om dine kontodata kan være offentligt tilgængelige:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Tryk på afsnittet Datalækage-tjekkeren på hovedskærmen.
  3. Log på My Kaspersky, når du bliver bedt om det.

Når du logger på My Kaspersky, starter konto-tjekket automatisk.

4. Hvis du tidligere har logget på My Kaspersky, skal du trykke på Find datalækager.

Hvis dine kontodata muligvis er blevet lækket, viser appen en liste over websteder, hvorfra der kan være sket en datalækage, datoen for den mulige lækage og den kategori af data, der kan være blevet kompromitteret. Appen viser også råd om, hvad der skal gøres, hvis dine data er lækket.

Hvis du vil vide mere om den mulige datalækage og se anbefalingerne fra Kaspersky, skal du trykke på webstedet.

5. Appen gemmer hver enkelt kontrolleret konto på en liste over konti, der kontrolleres automatisk hver dag.

Du får besked, hvis der registreres en mulig datalækage.

Hvis du har brugt funktionen kontotjek i Kaspersky Security Cloud-appen på din enhed, kopierer vi din e-mailliste til Datalækage-tjekkeren i Kaspersky-appen på den samme enhed. Sørg for, at dit personlige eller familie eller Kaspersky Plus eller Premium abonnement er blevet aktiveret i begge apps, for at dette kan ske.

Sidens top